Aanmelden

Bent u opzoek naar een basisschool voor uw kind en wilt u graag meer informatie over de Ludgerschool? Kom dan naar één van onze informatieochtenden. Per jaar organiseren wij 4 keer een informatieochtend. Tijdens zo’n ochtend vertellen wij u meer over onze uitgangspunten en onze manier van werken en beantwoorden wij uw vragen. Onze groep 8 leerlingen zullen u begeleiden tijdens de ronde door de onderbouwlocatie van de school en zien we de kinderen en leerkrachten aan het werk.

Aanmelden op de Ludgerschool is mogelijk vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is. Dit gaat via het centrale aanmeldpunt bij de gemeente Utrecht. Meer informatie leest u in het document aanmeldings- toelating- en plaatsingsbewijs op deze website. Ook kunt u naar de website van de gemeente: naardebasisschool.utrecht.nl

Is uw kind in de laatste zes weken voor de zomervakantie jarig? Dan zal hij of zij niet meer voor de vakantie gaan starten. U ontvangt dan voor de vakantie wel de uitnodiging waarin de groep wordt vermeld en waarbij wij u en uw kind uitnodigen voor een kennismakingsmoment in de laatste week van de zomervakantie. Uw kind zal dan in het nieuwe schooljaar starten. 

Rondleidingen 2021-2022

We hebben besloten om de grote rondleidingen dit schooljaar niet door te laten gaan.

U kunt een individuele afspraak maken door contact op te nemen met de directeur: kristie.de.jong@ksu-utrecht.nl

  • dinsdag 16 november 2021 
  • vrijdag 18 februari 2022
  • dinsdag 31 mei 2022

De rondleidingen starten om 8.45u. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.