Aanmelden

Bent u opzoek naar een basisschool voor uw kind en wilt u graag meer informatie over de Ludgerschool? Kom dan naar één van onze informatieochtenden. Vier keer per jaar organiseren wij een informatieochtend. Tijdens zo’n ochtend vertellen wij u meer over onze uitgangspunten en onze manier van werken en beantwoorden wij uw vragen. Ook maken we een ronde door de school en zien we de kinderen en leerkrachten aan het werk.

Aanmelden op de Ludgerschool is mogelijk vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is. Dit gaat via het centrale aanmeldpunt bij de gemeente Utrecht. Meer informatie leest u in het document aanmeldings- toelating- en plaatsingsbewijs op deze website. Ook kunt u naar de website van de gemeente: naardebasisschool.utrecht.nl

Als u eerder uw interesse in onze school kenbaar wilt maken, kunt u dit doen door een belangstellingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt kunt u downloaden op deze pagina. 
Lever het ingevulde belangstellingsformulier in op school of mail het direct naar aanmelden.ludgerschool@ksu-utrecht.nl. U ontvangt een bevestiging van ontvangst.

Is uw kind in de laatste zes weken voor de zomervakantie jarig? Dan zal hij of zij niet meer voor de vakantie gaan starten. U ontvangt dan voor de vakantie wel de uitnodiging waarin de groep wordt vermeld en waarbij wij u en uw kind uitnodigen voor een kennismakingsmoment op de laatste vrijdag van de zomervakantie. Uw kind zal dan in het nieuwe schooljaar starten. 

De procedure rondom aanmelden en toelaten is te lezen in het Aanmeldings- Toelatings- en Plaatsingsbeleid basisscholen KSU.

Rondleiding 

Wij zijn gewend om meerdere keren per jaar een rondleiding te geven aan groepen ouders. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om met meerdere volwassenen de school te bezoeken. U kunt een individuele afspraak maken via aanmelden.ludgerschool@ksu-utrecht.nl